Na bjelovarskoj Sjevernoj obilaznici poginule dvije osobe

Slika /PU_BB/Promet/PN Sjeverna obilaznica.jpg

Jutros oko 7.35 sati u sudaru osobnog automobila i kamiona stradao vozač i putnica iz osobnog automobila

Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

Danas, 15. travnja oko 7.35 sati, 72-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom marke Opel Astra bjelovarskih registarskih oznaka, a kretao se bjelovarskom Sjevernom obilaznicom u smjeru Kupinovca.

Iz zasad neutvrđenih razloga, vozilom je prešao na suprotni prometni trak i prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio teretnog automobila marke Mercedes koprivničkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 36-godišnji vozač.

Nakon sudara osobni automobil je sletio na zemljanu površinu uz južni rub kolnika, a teretni automobil se zanio po kolniku i prednjim dijelom sletio s kolnika na zemljanu površinu također uz južni rub kolnika.

Uslijed sudara, ostaci osobnog automobila su oštetila teretni automobil s priključnim vozilom riječkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 55-godišnji vozač, a koji se kretao iza osobnog automobila.

Na mjestu događaja su smrtno stradali 72-godišnji vozač i 50-godišnja putnica iz osobnog automobila.

Očevidom na mjestu događaja je rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika ove policijske uprave. Naložena je obdukcija tijela poginulih osoba te su poduzete i ostale potrebne radnje radi utvrđenja svih okolnosti ovog događaja.

Dionica državne ceste D-28 bila je zatvorena za sav promet u vremenu od 7.40 sati do 14.45 sati te se promet odvijao zaobilaznim pravcima.  
 

Pisane vijesti | Promet i vozila