Na 2. Smotri fakulteta Udruge studenata BBŽ-e svoj program obrazovanja predstavila i Visoka policijska škola

  • Slika /PU_BB/Razno/VPŠ/053.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Između 34 fakulteta i drugih obrazovnih institucija koji su maturantima Bjelovarsko-bilogorske županije prezentirali svoje programe, predstavila se i Visoka policijska škola sa preddiplomskim stručnim studijem kriminalistike za akademsku 2019./2020. godinu.

Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
         U organizaciji Udruge studenata Bjelovarsko-bilogorske županije i pod pokroviteljstvom Bjelovarsko-bilogorske županije, danas 25. siječnja otvorena je 2. Smotra fakulteta Udruge studenata Bjelovarsko-bilogorske županije. U bjelovarskom hotelu Central između 34 fakulteta i drugih obrazovnih institucija koji su maturantima naše županije prezentirali svoje programe, predstavila se i Visoka policijska škola sa preddiplomskim stručnim studijem kriminalistike za akademsku 2019./2020. godinu. Na taj način upoznali ih sa svime što im nudi studiranje na Policijskoj akademiji. 
         Svim zainteresiranim srednjoškolcima, a budućim studentima, program je predstavio prodekan za stručni studij Visoke policijske škole mr. sc. Davor Štrk sa redovnim studenticama Ivanom Sabljić i Ivanom Pećar. Tom prilikom predstavili su uvjete upisa, trajanje studija, rang-listu za upis na studij te kriterije za provjeru razine tjelesne motoričke sposobnosti koji su preduvjet upisu ovog studija, a koji iz građanstva u narednu akademsku godini upisuje svega 30 studenata. Svi detaljni podaci i obavijesti o navedenom studiju mogu se dobiti telefonom i na web stranici Visoke policijske škole.
 

Stranica