Molimo građane za pomoć!

Slika /PU_BB/slike vijesti/lisice.jpg

Pozivamo građane da nam s punim povjerenjem dojave sve informacije o nepoznatoj muškoj osobi izrazito tamne puti, visine oko 175 do 180 centimetara, slabije tjelesne građe

Foto: ilustracija

Budući da smo u posljednje vrijeme evidentirali više provala u obiteljske kuće na području grada Bjelovara i prigradskih naselja, molimo građane za pomoć. Do sada prikupljenim obavijestima utvrđeno je da su uglavnom počinjena kaznena djela tijekom dana kada vlasnici nisu kod kuće (odlazak na posao ili trgovine) ili su duže odsutni zbog rada u inozemstvu ili na godišnjem odmoru. Uglavnom se provaljuje na stražnja balkonska vrata ili prozore. Iz kuća se krade novac i nakit čime je vlasnicima nerijetko pričinjena znatna šteta. Raspolažemo s informacijama da se u vezu s počinjenjem ovih kaznenih djela dovodi nepoznata muška osoba visine oko 175 do 180 centimetara, mršav, izrazito tamne puti.

Policijski službenici Policijske postaje Bjelovar poduzimaju niz aktivnosti s ciljem identifikacije nepoznatog počinitelja koji je u razdoblju od kolovoza do listopada  počinio više kaznenih djela zbog čega će se u daljnjem istraživanju žurno provjeriti sve informacije koje dobijemo od građana. I ovom prilikom očekujemo dobru suradnju s građanima.
 

Priopćenja | Društvo i zajednica