Kriminalitet za protekla 24 sata na području policijske uprave

Slika /PU_BB/slike vijesti/policijski auto 2.jpg
Foto: Ilustracija

U četvrtak 24. veljače oko 12.50 sati u Bjelovaru, u Ulici Matice Hrvatske u trgovačkom centru, u krađi artikala vrijednosti više stotina kuna zatečena je 38-godišnjakinja. Odgovorna osoba pravne osobe je upoznata o načinu pokretanja kaznenog progona za kazneno djelo „Krađa“ iz članka 228. stavka 2. Kaznenog zakona.
 
Tijekom noći sa srijede na četvrtak 23./24. veljače, nepoznati je počinitelj u mjestu Uljanik iz dvorišta 69-godišnjakinje ukrao jedan prostorni metar drva. Nastala je šteta od nekoliko stotina kuna. Oštećena osoba je upoznata o načinu pokretanja kaznenog progona za kazneno djelo „Krađa“ iz članka 228. stavka 2. Kaznenog zakona.
 
U četvrtak 24. veljače u večernjim satima u Daruvaru, u Ulici Stjepana Radića na parkiralištu, nepoznati je počinitelj oštrim predmetom oštetio boju i lak na osobnom automobilu sisačkih registracijskih oznaka. 21-godišnji vlasnik nastalu štetu cijeni na tisuću kuna, te je upoznat o načinu pokretanja kaznenog progona za kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“ iz članka 235. stavka 1. Kaznenog zakona.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon