Kriminalitet u protekla 72 sata na području policijske uprave

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija-2021-001.jpg

U vezi prijavljenih kaznenih djela slijedi kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja

Foto: ilustracija

Provala u obiteljsku kuću 

U periodu od 15. siječnja do 14. veljače, nepoznati je počinitelj u Bjelovaru, u Ulici Miroslava Krleže, provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 58-godišnjaka te ukrao nakit vlasništvo 77-godišnjakinje.
 

U Bjelovaru ukradeni bicikli 

Sa subote na nedjelju 18./19. veljače, nepoznati je počinitelj u Bjelovaru, u užem centru grada, iz podrumskih prostorija stambene zgrade, ukrao zaključani bicikl vlasništvo 28-godišnjakinje. Vlasnica nastalu štetu cijeni na nekoliko stotina eura.
  
U četvrtak, 16. veljače u kasnim večernjim satima, nepoznati je počinitelj u Bjelovaru, na Trgu Eugena Kvaternika, ukrao otključani bicikl vlasništvo 25-godišnjaka. Vlasnik nastalu štetu cijeni na nekoliko stotina eura.
 

Šumske krađe 

U periodu od 15. siječnja do 15. veljače, nepoznati je počinitelj iz šume koja se nalazi pored mjesta Treglava kod Grubišnog Polja u vlasništvu 75-godišnjakinje, porušio i odvezao dva stabla hrasta i stablo bagrema. Vlasnica nastalu štetu cijeni na više tisuća eura.
 
U periodu od srpnja prošle godine do 18. veljače, nepoznati je počinitelj u Šandrovcu, iz šume vlasništvo 62-godišnjaka, porušio i odvezao 16 stabala bagrema.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon