Kriminalitet u protekla 24 sata na području policijske uprave

Slika /PU_BB/slike vijesti/policijski auto.jpg

U vezi kaznenih djela slijedi kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja

Foto: ilustracija

Provale u obiteljske kuće

U periodu od 31. prosinca prošle godine do 19. veljače, nepoznati je počinitelj u Klokočevcu kod Bjelovara, provalio u kuću vlasništvo 32-godišnjaka u kojoj vlasnik povremeno stanuje. Iz kuće je ukraden nakit, parfemi i prijenosna računala. Nastala šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća eura.
 
Od 11. siječnja do 20. veljače, nepoznati je počinitelj u Bjelovaru, Križevačka cesta, provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 66-godišnjakinje u kojoj nitko ne stanuje te iz kuće nije ništa ukrao.
 
S obzirom na povećan broj provala u obiteljske kuće čiji vlasnici su trenutačno odsutni, apeliramo na građane ako zamijete kretanje sumnjivih osoba i vozila u blizini takvih kuća, da nazovu policiju na broj 192 ili svoja saznanja i zapažanja dostave elektroničkom poštom na e-mail: bjelovarsko-bilogorska@policija.hr
 

Ukradeni kotači s osobnog automobila 38-godišnjaka

Od 10. do 20. veljače u Kapelici kod Garešnice, nepoznati je počinitelj s poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu 38-godišnjaka, ukrao kotače s njegovog osobnog automobila. Vlasnik nastalu štetu procjenjuje na nekoliko stotinu eura.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon