Kriminalitet u protekla 24 sata na području policijske uprave

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija-2021-001.jpg

U vezi prijavljenih kaznenih djela slijedi kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja

Foto: ilustracija

Provala u obiteljsku kuću

Od 10. do 14. veljače, nepoznati je počinitelj u Bjelovaru, u Velikim Sredicama provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 65-godišnjaka iz koje nije ništa ukrao.
 

U Trojstvenom Markovcu istočeno gorivo iz teretnog automobila

U srijedu, 15. veljače u večernjim satima u Trojstvenom Markovcu, u jednom neograđenom dvorištu nepoznati je počinitelj provalio u rezervoar teretnog automobila vlasništvo jednog poduzeća te istočio pogonsko gorivo. Također je na istom mjestu pokušao provaliti u rezervoar drugog teretnog automobila vlasništvo drugog poduzeća, ali u tome nije uspio.
 

U sportskoj dvorani u Bjelovaru ukraden mobilni telefon

U srijedu 15. veljače, 50-godišnjak je podnio kaznenu prijavu zbog kaznenog djela „Krađa“ iz članka 228. stavka 1. Kaznenog zakona.
 
U prijavi je naveo da je dao svoj mobilni telefon svojoj 17-godišnjoj kćeri, a ona ga je 10. veljače u večernjim satima ponijela na trening u jednu sportsku dvoranu u Bjelovaru. Za vrijeme treninga nepoznati je počinitelj ukrao taj mobilni telefon. Nastala šteta procjenjuje na nekoliko stotina eura.
 

Iz šume 38-godišnjakinje ukradena drva koja su bila složena u metricu

U razdoblju od 13. siječnja do 14.veljače, nepoznati je počinitelj u šumskom predjelu između mjesta Batinjani i Vrijeska, iz šume vlasništvo 38-godišnjakinje ukrao pet do šest  metra drvne mase bagrema, a koja je bila složena u metricu. Nastala šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon