Kriminalitet u protekla 24 sata na području policijske uprave

Slika /PU_BB/slike vijesti/policijski auto.jpg
Foto: Ilustracija

U Malim Zdencima ukraden bicikl
 
U srijedu 26. listopada u Policijskoj postaji Grubišno Polje, 32-godišnjakinja je podnijela kaznenu prijavu zbog kaznenog djela „Krađa“ iz članka 228. stavka 1. Kaznenog zakona.
 
U prijavi ja navela da joj je u utorak 25. listopada u poslijepodnevnim satima u Malim Zdencima, u Ulici Antuna Mihanovića, nepoznati počinitelj ukrao bicikl vrijedan nekoliko tisuća kuna.
 
U Garešnici ukraden poveći novčani iznos vlasništvo jednog poduzeća
 
U srijedu 26. listopada u Policijskoj postaji Garešnica, 67-godišnjak je podnio kaznenu prijavu zbog kaznenog djela „Krađa“ iz članka 228. stavka 3. Kaznenog zakona.
 
U prijavi je naveo da je nepoznati počinitelj 22. rujna u Garešnici, iz kuće gdje jedno poduzeće ima sjedište, ukrao oko 100 tisuća kuna vlasništvo tog poduzeća.
 
Prijevara na štetu 57-godišnjaka
 
U srijedu 26. listopada u Policijskoj postaji Garešnica, 57-godišnjak je podnio kaznenu prijavu zbog kaznenog djela „Prijevara“ iz članka 236. stavka 1. Kaznenog zakona.
 
U prijavi je naveo da mu je neutvrđenog dana, nepoznati počinitelj koristeći njegove osobne podatke, s jednim teleoperaterom sklopio pretplatnički ugovor za kupnja dva mobilna telefona po povoljnijim uvjetima te je za navedeno dobio račun od 10 132,19  kune.
 
U vezi svih kaznenih djela slijedi kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja.        
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon