Kriminalitet u protekla 24 sata na području policijske uprave

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija - grb.jpg
Foto: Ilustracija

U Bjelovaru ukraden mobitel iz nezaključanog automobila
 
U četvrtak 13. listopada u poslijepodnevnim satima u Bjelovaru, u Ulici Antuna Mihanovića, nepoznati je počinitelj ukrao mobilni telefon 66-godišnjaka iz njegovog nezaključanog automobila, a koji se nalazio parkiran na parkirališnom prostoru.
 
66-godišnjak nastalu štetu cijeni na nekoliko tisuća kuna. Slijedi kriminalističkog istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja.
  
Krađa dvokrilnih vrata u mjestu Šuplja Lipa
 
U četvrtak 13. listopada u Policijskoj postaji Daruvar, odgovorna osoba jednog poduzeća iz Virovitice je podnijela kaznenu prijavu zbog kaznenog djela „Krađa“ iz članka 228. stavka 1. Kaznenog zakona.
 
U prijavi je navela da je u periodu od 31. srpnja do 11. listopada u mjestu Šuplja Lipa, općina Končanica, nepoznati počinitelj ukrao dvokrilna metalna vrata s ograde ograđene poljoprivredne parcele.
 
Nastala šteta se procjenjuje na pet tisuća kuna. Slijedi kriminalističkog istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja.
 
Iz voćnjaka 51-godišnjakinje ukradeno nekoliko stotina kilograma jabuka i kruški
 
U periodu od nedjelje 9. do četvrtka 13. listopada u Vrbovcu, u Svibanjskoj ulici, nepoznati je počinitelj iz voćnjaka 51-godišnjakinje ukrao između 200 i 300 kilograma jabuka i kruški.
 
Nastala šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Slijedi kriminalističkog istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja.
 
Oštećen poker aparat u automat klubu u Bjelovaru
 
U četvrtak 13. listopada u poslijepodnevnim satima u Bjelovaru, nepoznata muška osoba je u jednom automat klubu razbila staklo na poker aparatu.
 
Odgovorna osoba automat kluba se trenutno nije mogla izjasniti o visini nastale materijalne štete te je upoznata o načinu pokretanja kaznenog progona za kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“ iz članka 235. stavka 1. Kaznenog zakona.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon