Kriminalitet na području policijske uprave u protekla 24 sata

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija natpis2.jpg
Foto: Ilustracija

Provala
 
U nedjelju 6. ožujka u noćnim satima, u Končanici na parkiralištu nepoznati je počinitelj nasilno otvorio čep spremnika goriva na teretnom vozilu daruvarskih registracijskih oznaka, vlasništvo jednog poduzeća te istočio i ukrao nekoliko stotina litara pogonskog goriva. Nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.
 
Krađa
 
U periodu od utorka 1. ožujka do ponedjeljka 7. ožujka, nepoznati je počinitelj u Velikom Grđevcu, u Ulici Ignaca Franciskovića iz otvorene i nezaključane garaže koja se nalazi u sklopu obiteljske kuće, ukrao ribičku torbu i više komada ribičkih štapova vlasništvo 76-godišnjaka, koji nastalu štetu cijeni na nekoliko tisuća kuna.
 
Oštećenje tuđe stvari
 
U ponedjeljak 7. ožujka u večernjim satima, u Velikim Zdencima u Hercegovačkoj ulici, nepoznati je počinitelj oštetio odbojnu zaštitnu ogradu dužine oko 20 metara te četiri ploče za označavanje zavoja. Odgovorna osoba oštećene pravne osobe je upoznata o načinu pokretanja kaznenog progona za kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“ iz članka 235. Kaznenog zakona, a nastalu štetu procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon