Krađa novca iz kuće 70-godišnje žene u Pavlovcu i provalna krađa iz objekta ribičko društva u Velikim Zdencima

Slika /PU_BB/slike vijesti/novac01.jpg

Lažna medicinska sestra uz pomoć još jedne nepoznate osobe okrala je stariju ženu u Pavlovcu dok je netko provalio u ribičku kuću u Velimim Zdencima i odni razne predmete vrijedne oko 3000 kuna

Foto: ilustracija

Jučer je prijavila 70-godišinja mještanka Pavlovca da je prekjučer, u ponedjeljak 24. kolovoza, u njezinu kuću došla njoj nepoznata žena obučena u bijelu odjeću sa bijelom zaštitnom maskom na licu koja joj se predstavila kao medicinska sestra. Ista joj rekla da će joj izmjeriti temperaturu, a nakon čega ju je posjela na stolicu tako da je bila okrenuta prema zidu te ju je  desetak minuta masirala u predjelu vrata i leđa što je iskoristila druga osoba, koju vlasnici nije vidjela, te joj iz susjedne prostorije iz novčanika ukrala nešto manje od dvije tisuće kuna. Oštećena 70-godišnjakinja primijetila je tek idući dan da je pokradena kad je krenula u trgovinu.
  Tijekom proteklog vikenda netko je provalio u objekt lokalnog ribičkog društva iz kojeg je ukrao razna alkoholna i bezalkoholna piće, nekoliko stotina kuna i neke predmete tako da se preliminarno šteta procjenjuje na oko 3000 kuna.

Stranica