Još jedan dokaz o odličnoj suradnji medija, građana i policije

Slika /PU_BB/slike vijesti/lisice01.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Bjelovar otkrili i uhitili počinitelja kaznenog djela zahvaljujući pomoći medija i građana

Foto: ilustracija

Naime, kazneno djelo krađe počinjeno je 11. rujna 2020. godine na štetu trgovačkog centra u Bjelovaru, u Ulici Andrije Hebranga, gdje je nepoznati počinitelj ukrao alat u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U cilju otkrivanja i hvatanja počinitelja ovog kaznenog djela, policija je zatražila pomoć medija koji su objavili fotografiju mogućeg počinitelja. Zahvaljujući njihovoj objavi i svesrdnoj pomoći građana, policiji je s punim povjerenjem dojavljena informacija o mogućem počinitelju.

Osnovano se sumnja da je počinitelj tog kaznenog djela 38-godišnji hrvatski državljanin protiv kojeg je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru podnesena kaznena prijava.

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska zahvaljuje se svim lokalnim medijima koji su pridonijeli ovom kriminalističkom istraživanju, kao i svim našim građanima koji prepoznaju trud, poštuju i pomažu u radu policije.

Pisane vijesti | Društvo i zajednica