I ove godine smo zajedno uspjeli

Slika /PU_BB/Promet/ROADPOL/2023/roadpol glavna web.jpg

Ostvaren cilj Dana bez poginulih u prometu

Foto: ROADPOL

Dani sigurnosti u prometu, u organizaciji europske mreže prometne policije ROADPOL, i ove su godine već tradicionalno održani su od 16. do 22. rujna diljem Europe, pod geslom „Ostani živ i spasi živote!“

Na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije policija je pojačano provodila preventivno-represivne aktivnosti s ciljem suzbijanja najtežih prometnih prekršaja i prevencije stradavanja u prometu.

20. rujna , obilježen je Dan bez poginulih u prometu i u provedbi preventivno-represivnih aktivnosti sudjelovao je maksimalan broj raspoloživih policijskih službenika i tehnike.

Sa zadovoljstvom možemo izvjestiti da je cilj postignut, odnosno da na prometnicama naše županije, ali i cijele Republike Hrvatske tog dana nije bilo poginulih u prometu.

Na području Policijske uprave Bjelovarsko-bilogorske tog dana zabilježen je i manji broj prometnih nesreća. Dogodila se samo jedna prometna nesreća u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba. 

 Zahvaljujemo građanima koji su odgovornim ponašanjem i poštivanjem prometnih propisa spasili živote sudionika u prometu i ove godine!



Pisane vijesti | Promet i vozila