Dva narušavanja javnog reda i mira

Slika /PU_BB/slike vijesti/auto_policija06.jpg

U ugostiteljskom objektu pijani 48-godišnjak razbijajući inventar remetio javni red i mir, a u svom dvorištu 53-godišnjak puštao glasnu glazbu s muzičke linije i time ometao mir sumještana

Foto: ilustracija
U utorak, 16. srpnja, u Daruvaru, u Kolodvorskoj ulici, u jednom ugostiteljskom objektu javni red i mir je narušavao 48-godišnjak koji je revoltiran time što ga je konobarica odbila poslužiti alkoholnim pićem budući da se je nalazio u vidno alkoholiziranom stanju razbio jednu staklenu pepeljaru i jednu staklenu čašu, nakon čega je ometao ostale goste na način da je od njih tražio da mu plate piće, te se prije dolaska policijskih službenika udaljio s mjesta događaja. On je ubrzo uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja.
Istog dana, u vremenu od 22.30 do 00.00 sata, u Garešničkom Brestovcu, u Brestovačkoj ulici, 53-godišnjak je narušavao javni red i mir na način da je u svom dvorištu puštao glasnu glazbu s muzičke linije što je ometalo mir ostalih sumještana.
Protiv obojice počinitelja prekršaja protiv javnog reda i mira slijede prijave nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon