Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_BB/slike vijesti/lisice01.jpg

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 45-godišnjak u razdoblju od 4. do 22. siječnja u Puričanima provalio u sjenik u vlasništvu 40-godišnjaka odakle je otuđio dva željezna kotača od stroja za vršenje i žicu za vinograd dok je iz dvorišta otuđio dvije plinske peći i kolut pletene žice za ogradu.  

Foto: Ilustracija

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 45-godišnjak u razdoblju od 4. do 22. siječnja u Puričanima provalio u sjenik u vlasništvu 40-godišnjaka odakle je otuđio dva željezna kotača od stroja za vršenje i žicu za vinograd dok je iz dvorišta otuđio dvije plinske peći i kolut pletene žice za ogradu. Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 41-godišnjak u razdoblju od 16. veljače 2010. godine do 8. studenoga 2011. godine provalio u četiri vikendice u Plavničkim Vinogradima i Martincu te u poduzeće "Eko-gospodarstvo“ u Kupinovcu iz kojih je otuđio suhomesnate i mesne proizvode, alkoholna pića te raznu tehničku opremu. Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava.



Stranica