Događaji koji su obilježili protekli vikend

Slika /PU_BB/slike vijesti/policajac03.jpg

U Dežanovcu 63-godišnjak provalio u liječničku ambulantu, u Novoj Rači s groba ukradeno cvijeće i ukrasi, u Bjelovaru s čekićem probušila gume na autu i dragovoljna predaja streljiva.

Foto: ilustracija
Tijekom noći sa petka na subotu, 01./02. veljače, u Dežanovcu, 63-godišnjak je provalio u liječničku ambulantu, nakon čega je provalio u jedan ormar, a potom legao na krevet i zaspao gdje je zatečen i uhićen po policijskim službenicima.
U razdoblju od 25. siječnja do 01. veljače, u Novoj Rači, na mjesnom groblju, netko je sa jednog groba ukrao četiri cvjetna aranžmana, buket za vazu i ukras za grob, a vlasnik štetu procjenjuje na oko 1500 kuna.
U nedjelju, 03. veljače, prijepodne, u Bjelovaru, u Naselju kralja Petra Krešimira IV, na parkiralištu ispred stambene zgrade 63-godišnjakinja je sa špicom od čekića na jednom automobilu probušila tri gume na kotačima, a oštećeni štetu procjenjuje na oko 800 kuna.
U petak, 01. veljače, jedna osoba sa bjelovarskog područja je policiji dragovoljno predala 300 komada streljiva kalibra 7,62 mm koje je u svom posjedu imala nezakonito. Budući da se radi o dragovoljnoj predaji ova osoba neće snositi nikakve zakonske sankcije.
 

Stranica