Događaji koji su obilježili protekli vikend

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija05.jpg

Protekli vikend obilježili su dragovoljna predaja streljiva i dijelova oružja jedne osobe iz okolice Bjelovara, u Vrbovcu pokraj Daruvara vlasniku pasa naplaćena je novčana kazna jer je svoje pse držao bez nadzora, a u Lipovom Brdu su ukradena nacijepana drva.

Foto: ilustracija
U petak, 25. siječnja, jedna osoba iz okolice Bjelovara je policiji dragovoljno predala 68 komada različitog streljiva i dva spremnika streljiva za automatsku pušku.
Istog dana i jedna osoba iz okolice Grubišnog Polja je policiji dragovoljno predala 1 topničko streljivo kalibar 76 mm i 450 različitog streljiva, a koje je pronašla čisteći tavan obiteljske kuće.

U petak, 25. siječnja, u Vrbovcu, na Zelenom Brijegu, psi vlasništvo 64-godišnjaka kretali su se ulicom bez nadzora vlasnika, te su tom prilikom napali 69-godišnju prolaznicu, na način da su lajali i kretali se prema njoj što je kod nje izazvalo osjećaj straha i koja je pala na tlo ali nije zadobila ozljede. Vlasniku pasa je uručen obvezni prekršajni nalog.

U razdoblju od 20. do 27. siječnja, u Lipovom Brdu, netko je ukrao oko 2 prostorna metra nacijepanih grabovih drva koja su bila složena uz jednu vikend kuću tako da vlasnik štetu procjenjuje na oko 700 kuna.
 

Stranica