Daruvar - nesreća na radu sa smrtnom posljedicom

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija.jpg

U nesretnom događaju smrtno stradao 21-godišnji albanski državljanin - stranac na privremenom boravku u Republici Hrvatskoj

Foto: ilustracija

Provedenim očevidom na mjestu događaja kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske postaje Daruvar, te u nazočnosti inspektora rada u području zaštite na radu utvrđeno je da je danas, 29. srpnja oko 07.25 sati, u Daruvaru, u Ulici Stjepana Radića, u krugu poduzetničke zone smrtno stradao 21-godišnji albanski državljanin, stranac na privremenom boravku. On je kao djelatnik za jednu tvrtku iz Zagreba obavljao radove sanacije krovišta na hali vlasništvo tvrtke iz Velikih Bastaja. Dok se nalazio s vanjske strane krovišta i stajao na aluminijskim ljestvama došlo je do skliznuća ljestvi i njegovog pada na betonsku podlogu u unutrašnjost hale s visine od 12 metara.

Na mjesto događaja izašao je ovlašteni mrtvozornik koji je konstatirao smrt osobe, dok je po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru tijelo stradalog prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar gdje će se obaviti obdukcija. Također će se obaviti i sve druge dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće.
 

Pisane vijesti