Čazmanska policija ovog vikenda uhitila trojicu prometnih prekršitelja

Slika /PU_BB/slike vijesti/palica_stop_policija.jpg

Policija nastavlja s poduzimanjem mjera po pitanju prometa

Foto: ilustracija
U nedjelju 30. lipnja, u 22.30 sati, u Narti, u kontroli prometa zatečen je 38-godišnjak da u prometu na cestama upravlja osobnim automobilom upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez vozačke dozvole, ašto učestalo čini. On je uhićen, smješten u posebnu prostoriju policije te će protiv njega biti proveden žurni prekršajni postupak.
U subotu, 29. lipnja u 14,20 sati na nenaseljenom djelu Štefanje, 34-godišnjak je također zatečen da u prometu na cestama upravlja mopedom prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez vozačke dozvole, a osobite okolnosti opravdavaju bojazan da će ponoviti istovrsni prekršaj, on je uhićen te je doveden u prostorije policije gdje je smješten u posebnu prostoriju. Nad njim je također proveden žurni prekršajni postupak.  
U petak, 28. lipnja u 16.35 sati, u Opčevcu, u kontroli prometa zatečen je 56-godišnjak kako upravlja mopedom bez reg. oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,42 g/kg, bez zaštitne kacige i da nema kod sebe policu obaveznog osiguranja te da mu je isteklo važenje vozačke dozvole. Zbog opasnosti da nastavi za daljnjim činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja. Zbog počinjenih prekršaja protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.
 

Stranica