Budimo odgovorni – ostanimo doma

Slika /PU_BB/slike vijesti/policajac03.jpg

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska zahvaljuje građanima na razumijevanju i poziva ih da vode računa o svom zdravlju, zdravlju svojih bližnjih i šire zajednice

Foto: ilustracija

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska poziva građane da se, unatoč sunčanom vremenu, i za vikend pridržavaju odluka i mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.     
Pozivamo građane na dosljedno pridržavanje mjera i još jednom podsjećamo na ograničenja, koja proizlaze iz odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a odnose se na zabrane javnih okupljanja, zabranu okupljanja više od 5 osoba na jednom mjestu i mjeru strogog ograničavanja zadržavanja na javnim prostorima. 
Nemojte boraviti i zadržavati se na bilo kojoj javnoj površini  kako ne bi došlo do veće koncentracije osoba pri čemu će biti nemoguće poštivati pravila distanciranja i izbjegavanja kontakta.
Policijski službenici će pojačano nadzirati provođenje odluka i mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske  kako bi osigurali očuvanje života, zdravlja i sigurnosti građana.  
 
Zahvaljujemo građanima na razumijevanju i pozivamo ih da vode računa o svom zdravlju, zdravlju svojih bližnjih i šire zajednice. Ostanite doma!
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica