U prometu zatečeno više vozača u kršenju prometnih propisa

Slika PU_BB/slike vijesti/policajac_pise_kaznu.jpg

Jučer i tijekom prošle noći policijski službenici su prilikom redovne kontrole prometa zaustavili više vozača u kršenju prometnih propisa.  

Foto: Ilustracija

Jučer i tijekom prošle noći policijski službenici su prilikom redovne kontrole prometa zaustavili više vozača u kršenju prometnih propisa. Tako su jučer u prijepodnevnim satima u Bjelovaru zaustavili 29-godišnjaka koji je upravljao Fiat Puntom u vrijeme kada mu je rješenjem izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima. U večernjim satima u Vrtlinskoj zatečen je 22-godišnjak koji je upravljao VW Golfom također u vrijeme kada mu je rješenjem izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima. U činjenju istog prekršaja policijski službenici su tijekom prošle noći u Narti zatekli 29-godišnjaka koji je upravljao Mercedesom u vrijeme kada mu  je  rješenjem izrečena zaštitna  mjera zabrane upravljanja vozilima. Protiv sve trojice bit će podnesene kaznene prijave.

Nadalje, jučer u poslijepodnevnim satima u Gudovcu, policijski službenici zaustavili su 53-godišnjaka koji je upravljao Opel Vectrom pod utjecajem alkohola od 2,85 g/kg, a tijekom prošle noći u Bjelovaru zatečen je 50-godišnjak kako upravlja traktorom pod utjecajem  alkohola od 2,88 g/kg. Protiv njih dvojice bit će podneseni optužni prijedlozi.                                                                                                                

 



Stranica