Krađe na području županije

Slika PU_BB/slike vijesti/traka02.jpg

U razdoblju od 25. do 27. kolovoza u Velikoj Trnovitici, nepoznati počinitelj je ušao u skladišni prostor farme svinja odakle je otuđio tri produžna kabla, 14 pojilica za svinje, više komada priručnog alata i mobitel. 

Foto: Ilustracija

U razdoblju od 25. do 27. kolovoza u Velikoj Trnovitici, nepoznati počinitelj je ušao u skladišni prostor farme svinja odakle je otuđio tri produžna kabla, 14 pojilica za svinje, više komada priručnog alata i mobitel. Vlasnik štetu procjenjuje na oko 2 500 kn.

U razdoblju od 25. do 28. kolovoza u Velikom Trojstvu, netko je iz dvorišta vikendice otuđio drveni kuhinjski stol, metalni stol, osam tegli s cvijećem, kuhinjski element i metalnu ogradu. Vlasnik štetu procjenjuje na 600 kuna.                                                                                                                                       

U razdoblju od 24. do 28. kolovoza u Severinu, nepoznati počinitelj je sa polja u vlasništvu 54-godišnjakinje otuđio oko 500 kg crvene paprike-roge čiju vrijednost vlasnica procjenjuje na iznos od 4 000 kuna.

Jučer je netko u mjestu Duhovi iz vrta 59-godišnjakinje otuđio oko 40 kg paprike. Štetu vlasnica procjenjuje na oko 100 kuna.             



Stranica