Dovršeno kriminalističko istraživanje

Slika PU_BB/slike vijesti/Mljevena marihuana.jpg

Policijski službenici Odjela kriminalističke policije PU bjelovarsko-bilogorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljanima starosti 29 i 24 g. s područja Bjelovara, te hrvatskim državljaninom starosti 24 godine iz Zagreba, a zbog osnovane sumnje da su isti počinili kaznena djela Zlouporabe opojnih droga.

Foto: Ilustracija        

           Policijski službenici Odjela kriminalističke policije PU bjelovarsko-bilogorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljanima starosti 29 i 24 g. s područja Bjelovara, te hrvatskim državljaninom starosti 24 godine iz Zagreba, a zbog osnovane sumnje da su isti počinili kaznena  djela Zlouporabe opojnih droga.

       Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su osumnjičenici s područja Bjelovara, u razdoblju od ljeta 2010. g. do srpnja 2011. godine, od osumnjičene  osobe s područja Zagreba u više navrata kupovali veće količine droge marihuane, a koju su potom dovozili na područje Bjelovara i dalje prodavali krajnjim konzumentima. Prilikom policijskog postupanja ukupno je zaplijenjeno 243,9 grama marihuane i 3 digitalne vage.

      Svi osumnjičenici su jučer tijekom dana privedene istražnom sucu Županijskog suda u Bjelovaru koji je nakon saslušanja jednog pustio na slobodu dok je drugoj dvojici odredio zadržavanje u Zatvoru Bjelovar.

 



Stranica