Otkriveni maloljetni provalnici

Slika PU_BB/slike vijesti/policajac03.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Daruvar kriminalističkim istraživanjem su utvrdili da su počinitelji kaznenog djela teške krađe provaljivanjem u skladište poduzeća "Kagel promet" d.o.o. iz Zagreba, u Daruvaru, Trg kralja Tomislava, četvorica maloljetnika (tri 15 godišnjaka i jedan 14-godišnjak). 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Daruvar kriminalističkim istraživanjem su utvrdili da su počinitelji kaznenog djela teške krađe provaljivanjem u skladište  poduzeća  "Kagel  promet"  d.o.o. iz Zagreba, u  Daruvaru, Trg kralja Tomislava, četvorica maloljetnika (tri 15 godišnjaka i jedan 14-godišnjak). Oni su tijekom noći 25./26. srpnja  provalili u  skladište poduzeća  "Kagel  promet"  d.o.o. iz Zagreba odakle su ukrali digitalni  fotoaparat , MP4 player  i upravljač za  igraču konzolu Playstation 2. U pretragama na adresama njihova stanovanja ukradeni predmeti su i pronađeni.

Daljnim istraživanjem utvrđeni su počinitelji dvije provalničke  krađe i jedne krađe u „Midnight club“ u Daruvaru , dvije provale u kiosk pržionice kave „Rio“, provale u pekaru „Franjo“ i jedne provale u obiteljsku kuću , sve u Daruvaru. Za ova kaznena djela  bit će prijavljeno ukupno  osam  maloljetnika i jedan mlađi punoljetnik,. U svim navedenim krađama učestvovao jedan od prije spomenutih 15-godišnjaka, a u izvršenju pojednih krađa  pridruživala su mu se dvojica do trojica  spomenutih maloljetnika i mlađi punoljetnik. Iz navednih objekta  ukrali  su alkoholna i bezalkoholna pića, novac, fotografski aparat, prijenosni disk, dvd player, svjetelću reklamu, gume za žvakanje, upaljače i dr., te se vrijednost  ovih ukradenih stvari cijeni na više od 15 000 kuna.    



Stranica