Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga - akcija u prometu

Slika PU_BB/slike vijesti/Mljevena marihuana.jpg

  Povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe opojnih droga i nezakonitoga prometa drogama 26. lipnja,  Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska provest će preventivno-represivnu akciju pojačanog nadzora vozača koji upravljaju vozilima pod utjecajem droga. 

Foto: Ilustracija

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe opojnih droga i nezakonitoga prometa drogama 26. lipnja, Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska provest će preventivno-represivnu akciju pojačanog nadzora vozača koji upravljaju vozilima pod utjecajem droga. 

S tim u vezi policijski službenici će 25./26. lipnja 2011.g. (subota/nedjelja) u noćnim satima provoditi pojačane mjere u prometu, kroz nadzor brzine kretanja vozila i nadzor nad vozačima koji upravljaju vozilom pod utjecajem opijata, a posebice pod utjecajem opojnih droga.

Cilj ove akcije je podizanje svijesti o izazovima koje droga predstavlja za društvo u cjelini, a posebno za mlade. Ovom akcijom želi se pružiti potpora mladima da djeluju protiv zlouporabe droga, da izgrađuju zdrave stilove života, a ujedno da se podigne razina svijesti o štetnim učincima droge na pojedinca, obitelj i društvo u cjelini.

,



Stranica