Nastavlja se potraga za nestalom Antonijom Bilić

Slika PU_BB/slikaAB_PU.jpg

Deseti dan na području Republike Hrvatske traje intenzivno traganje za maloljetnom Antonijom Bilić.

 

Deseti dan na području Republike Hrvatske traje intenzivno traganje za maloljetnom Antonijom Bilić.

Tijekom današnjeg dana pretraživat će se područje Drniša, a u pretrazi će, osim policijskih službenika biti uključen i policijski helikopter. Osim na ovome području, pretraga terena će se obavljati i na području Gospića i Zadra.

I nadalje su u tijeku provjere osoba koje, prema stalnim dojavama građana i policijskih službenika iz cijele Hrvatske, fizički sliče objavljenom foto-robotu. Do sada je poimenice provjereno preko 300 takvih osoba i za sada, nitko od njih nije doveden u direktnu vezu s nestankom maloljetne Antonije. 

Pregledavaju se i analiziraju zapisi s nadzornih kamera na autoputu, graničnim prijelazima, benzinskim postajama, parkiralištima  i slično, a do sada pregledani materijali se detaljno i analitički obrađuju. Provjeravaju se prijevozničke tvrtke koje koriste teretna vozila slična  traženom teretnom vozilu.

Zahvaljujemo se svima vama na mnogobrojnim dojavama i zajedničkoj želji za pronalaskom Antonije Bilić i pozivamo vas da se sa korisnim informacijama obratite najbližem policijskom službeniku, u najbližu policijsku postaju, putem mail adresa policija@mup.gov.hr, javnost@mup.gov.hr, sibensko-kninska@policija.hrili na besplatan broj 192.



Stranica