Preša na radnom mjestu usmrtila radnika

Slika PU_BB/slike vijesti/traka02.jpg

Danas oko 15,00 sati u Bjelovaru, Slavonska cesta kbr.17, u poduzeću "Iverica“ d.o.o. u pogonu oplemenjivanja iverice, djelatnik navedenog poduzeća Jovo Pelikan /1955./ iz Galovca pored Bjelovara, koji je radio kao rukovatelj na preši za oplemenjivanje iverice, iz nepoznatih razloga ušao je u radni prostor preše kojom prilikom ga je tzv. "tableta" uvukla u unutrašnjost preše te ga je preša pritisnula.

Foto: Ilustracija

           Danas  oko 15,00 sati u Bjelovaru, Slavonska cesta kbr.17, u poduzeću  "Iverica“  d.o.o. u pogonu oplemenjivanja iverice, djelatnik navedenog poduzeća  Jovo  Pelikan  /1955./ iz Galovca pored Bjelovara, koji je radio kao rukovatelj na preši   za  oplemenjivanje  iverice, iz nepoznatih razloga   ušao  je  u  radni  prostor  preše kojom prilikom ga je tzv. "tableta"  uvukla  u  unutrašnjost  preše  te ga je preša pritisnula. Uslijed  zadobivenih ozljeda Jovo je preminuo na mjestu događaja.                 

          Na  mjestu događaja očevidu je bio nazočan i  inspektor zaštite na radu, a po nalogu istražne sutkinje tijelo stradalog prevezeno je na Odjel patologije OB Bjelovar gdje će se sutra izvršiti obdukcija.                  

         O događaju slijedi  podnošenje  općeg posebnog izvješća Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.



Stranica