Evidentirane krađe na području Bjelovara i Daruvara

Slika PU_BB/slike vijesti/traka03.jpg

U razdoblju od 20. travnja do 03. svibnja u Srednjim Mostima, u predjelu tzv. "Mali jarak", nepoznati počinitelj je iz dvorišta stare kuće u kojoj nitko ne živi, a u vlasništvu je 57-godišnjakinje, otuđio dvije stare peći na drva i jednu dasku radnog stroja ukupne vrijednosti oko 1 000 kuna. 

Foto: Ilustracija

U razdoblju od 20. travnja do 03. svibnja u  Srednjim Mostima,  u predjelu tzv. "Mali jarak", nepoznati počinitelj  je iz  dvorišta  stare  kuće  u  kojoj nitko ne živi, a u vlasništvu je 57-godišnjakinje, otuđio  dvije stare peći na drva i jednu dasku radnog  stroja ukupne vrijednosti oko 1 000 kuna.

 Tijekom noći sa petka na subotu u Severinu netko je iz otvorenog dvorišta otuđio dvoja vrata kovane ograde i sedam elemenata kovane ograde. Vlasnik štetu procjenjuje na iznos od oko 10 000 kuna.

U razdoblju od 08. travnja do 08. svibnja kod mjesta Begovača, nepoznati počinitelj je iz privatne šume 50-godišnjaka otuđio oko  četiri metra narezanih i nacijepanih drva graba i bagrema oštetivši vlasnika za iznos od oko 600 kuna.

                    



Stranica