Najava županijske akcije pojačane kontrole prometa

Slika PU_BB/slike/prometni policajac.jpg

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici tijekom 19. veljače ove godine (subota) provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa.

Foto: lustracija

   Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici tijekom 05./06. ožujka ove godine (subota/nedjelja) provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu na području cijele naše Županije. Cilj akcije, kao i uvijek je smanjenje broja prometnih nesreća i pozitivni utjecaj na stanje sigurnosti u prometu.Nadzor će naročito biti usmjeren na suzbijanje prekršaja alkoholiziranosti i drogiranosti vozača, zatim na prekoračenje dopuštene brzine kretanja, upravljanje bez položenog vozačkog ispita, upravljanje za vrijeme zabrane, prekršaje mladih vozača, upravljanje neregistriranim i tehnički nepregledanim vozilima, kao i na suzbijanje prekršaja koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća.

Molimo sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise i svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti.



Stranica