Vozeći pijan i pod zabranom sletio sa ceste

Slika PU_BB/slike vijesti/PN, Hrastovac, prevrnuti Golf.jpg

Sinoć oko 22.00 sata 19-godišnjak sa područja Garešnice upravljao je pod utjecajem alkohola (1.59 g/kg) sa VW Golfom (KT) iz pravca Uljanika u pravcu Garešnice, te je dolaskom u blizini mjesta Hrastovac kod groblja, uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku sletio u desno van kolnika kojom prilikom se automobil više puta prevrnuo.

Foto: PU bjelovarsko-bilogrska

    Sinoć oko 22.00 sata 19-godišnjak sa područja Garešnice upravljao je pod utjecajem alkohola (1.59 g/kg) sa  VW Golfom (KT) iz pravca Uljanika u pravcu Garešnice, te je dolaskom  u  blizini  mjesta  Hrastovac  kod groblja, uslijed  neprilagođene  brzine  uvjetima  i stanju na kolniku sletio u desno van kolnika kojom prilikom se  automobil više puta prevrnuo.                     

     U prometnoj nesreći lake tjelesne ozljede zadobila je 22-godišnja putnica iz automobila koja je  zadržana na liječenju u Općoj bolnici Bjelovar. Vozač je zbog vožnje pod velikom koncentracijom alkohola u organizmu uhićen,  a daljnjom provjerom utvrđeno je da je on  upravljao vozilom i dok  mu  je  izrečena zaštitna mjera upravljanja "B" kategorijom. Tijekom današnjeg dana počinitelj će biti  uz optužni prijedlog doveden sucu za prekršaje, a protiv njega slijedi i kaznena prijava redovnim putem  zbog kaznenog djela izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera. 



Stranica