Novogodišnji vikende obilježila su oštećenja uzrokovana uporabom pirotehnike te nasilnička ponašanja u obiteljima i narušavanja javnog reda i mira.

Slika PU_BB/slike vijesti/auto_policija06.jpg

Tijekom dočeka Nove godine i ovog vikenda nije bilo ozlijeđenih osoba uporabom pirotehnike, eksplozivnih sredstva ili vatrenog oružja.

Foto: Ilustracija

          Tijekom dočeka Nove godine i ovog vikenda nije bilo ozlijeđenih osoba uporabom pirotehnike, eksplozivnih sredstva ili vatrenog oružja. Uporabom pirotehničkih sredstava zabilježeno je oštećenje  drvene konstrukcije kućice za mjerne meteorološke instrumente kod IV. Osnovne škole u Bjelovaru koja nije bila u funkciji, razbijeno je  prednje vjetrobransko staklo i oštećen brisač na Ford Mondeu te je oštećen  poštanski sandučić na kući u Bjelovaru. Najvjerojatnije sa petardom netko je u Bjelovaru razbio staklo na kiosku kojom prilikom je došlo do pucanja cerade tende i daske na pultu kioska.

         U protekla tri dana na području PU bjelovarsko-bilogorske zabilježeno je devet narušavanja javnog reda i mira te isto toliko nasilničkih ponašanja u obiteljima, a   u tim događajima nije bilo teže ozlijeđenih osoba.          



Stranica