Ubio maćehu, a potom i sebe

Slika PU_BB/slike vijesti/Očevid.jpg

Postupajući po zaprimljenoj dojavi, policijski službenici Policijske postaje Garešnica su danas u 14.39 sati u stanu, na trećem katu stambene zgrade u Ulici Vladimira Nazora 19a u Garešnici pronašli mrtva tijela muške i ženske osobe, sa vidljivim tragovima nasilne smrti.

 Foto: Ilustracija

        Postupajući po zaprimljenoj dojavi, policijski službenici Policijske postaje Garešnica su danas u 14.39 sati u stanu, na trećem katu stambene zgrade u Ulici  Vladimira Nazora 19a u Garešnici  pronašli mrtva tijela muške  i  ženske osobe, sa  vidljivim tragovima nasilne smrti.

      Obavljenim očevidom na mjestu događaja i prikupljenim obavijestima utvrđeno  je da je danas oko 14.20 sati u  navedenom stanu u prostoru dnevnog boravka 35-godišnji Alen K.  pucajući iz pištolja, kojeg je nepovlasno imao u svom posjedu, usmrti svoju 53 godišnju maćehu Gordanu K., a odmah potom i sebe. Nakon  očevida  tijela  stradalih su  po  nalogu  istražne  sutkinje Županijskog suda u Bjelovaru Sandre Hančić prevezena  na Odjel  patologije  Opće bolnice Bjelovaru radi vršenja obdukcije. Dosad prikupljenim saznanjima nije utvrđen motiv zbog čega je došlo do ove tragedije, no sumnja se na poremećene obiteljske odnose  između počinitelja i oštećene.



Stranica