Provale u Bjelovaru i Velikom Trojstvu

Slika PU_BB/slike vijesti/Provala.jpg

 Tijekom noći 13./14. prosinaca netko je provalio u Bjelovaru u ulicama Blajburških žrtava i Hrvatskog proljeća u poslovne zgrade poduzeća „Hidroregulacija“ i „Rotor“ , da bi potom provalio i u aparate za pripremu toplih napitaka u tim zgradama odakle je otuđio nešto više od 1000 kuna kovanica, te u neke od kancelarija odakle nije ništa otuđio.

Foto: Ilustracija

        Tijekom noći 13./14. prosinaca  netko je provalio u Bjelovaru u ulicama Blajburških žrtava i Hrvatskog proljeća u poslovne zgrade  poduzeća „Hidroregulacija“ i „Rotor“ , da bi potom provalio i u aparate za pripremu toplih napitaka u tim zgradama odakle je otuđio nešto više od 1000 kuna kovanica, te u neke od kancelarija odakle nije ništa otuđio. Najvjerojatnije isti počinitelj je te  noći  provalio i u poslovnu zgradu poduzeća „Servis Cerović“ u Ulici Hrvatskog proljeća te u njihov sef odakle nije ništa otuđeno.

        Iste noći provaljeno je i zgradu Općine Veliko Trojstvo gdje je nepoznati počinitelj nasilno otvorio poklopac bankomata  „Erste banke“ iz kojeg nije uspio ništa otuđiti.   



Stranica