Razbojništo u Erste banci u Hercegovcu-fotografije počinitelja

Slika PU_BB/slike vijesti/Razbojnik iz Hercegovca.bmp

U petak 10. prosinca 2010. oko 14,55 sati u Hercegovcu u Moslavačkoj ulici bb u poslovnici „Erste& Steiermarkische Bank“ izvršeno je kazneno djelo razbojništva.

Foto: Ilustracija

           U petak 10. prosinca 2010.14,55 sati u Hercegovcu u Moslavačkoj ulici bb u poslovnici „Erste& Steiermarkische Bank“ izvršeno je kazneno djelo razbojništva.Razbojništvo je izvršeno na način da su oko 14.55 sati u poslovnicu   ušle  dvije  nepoznate  muške  maskirane osobe te su uz prijetnju oružjem od  59-godišnje i 47-godišnje  službenice  banke zatražili novac. Nakon što su im službenice dale veći iznos domaćeg novca počinitelji su se udaljili  u nepoznatom smjeru.

Opis počinitelja:

Prvi počinitelj: muškarac starosti oko 25 godina, visine oko 175 cm, težine oko 65 kg,   izrazito mršav, na glavi crna vunenena kapa i kapuljača od majice, traper hlače, tenisice i kožne rukavice,

Drugi počinitelj:  muškarac  starosti 22-24 godine, visine oko 165 cm, težine oko 70 kg, okruglih obraza, na glavi crna vunena kapa i tamne naočale,  a na sebi je nosio crnu kožnu  jaknu, traper  hlače, tenisice i  kožne rukavice.    

 

   

   

 

    

 

 

       Molimo građane da ukoliko posjeduju informacije o ovim osobama o tome obavjeste najbližu policijsku postaju ili nazovu telefon 192. Također  informacije se mogu dotvaiti putem e-mail adrese   bjelovarsko-bilogorska@policija.hr .      

        



Stranica