Na pješčkom prijelazu teško ozlijeđen 83-godišnji pješak

Slika PU_BB/PN pješak u Predavcu.JPG

Danas oko 06.05 sati u mjestu Predavac pored Bjelovara dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

          Danas oko 06.05 sati  u  mjestu Predavac pored Bjelovara  dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. 

         Do prometne nesreće je došlo na način da je  36-godišnji vozač iz Bjelovara upravljajući VW Golfom (ZG), Ulicom Stjepana Radića  iz Bjelovara u smjeru  Žabna, došao do raskrižja  sa  Trgom hrvatskih graničara te  je uslijed neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste (kolnik mokar od kiše koja je padala noć,  naseljeno  mjesto)  prednjim  krajem  vozila udario u pješaka   D.Š.  /r.1927.g/  iz Predavca, a koji  je  prelazio  kolnik na  obilježenom  pješačkom  prijelazu.U prometnoj  nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je pješak koji je u Općoj bolnici Bjelovar zadržan na daljnjem liječenju.Uporabom alkometra kod vozač golfa nije utvrđen utjecaje alkohola, a od oba učesnika su izuzeti uzorci krvi i urina radi analize na alkohol. Protiv vozača slijedi kaznena prijava.                                                         



Stranica