„Plava noć“ u Bjelovaru završila sa šestoricom zadržanih u policiji

Slika PU_BB/slike vijesti/Uhićenje IJP 2.bmp

U subotu je u jednom ugostiteljskom objektu u Bjelovaru održana tzv. „Plava noć“, odnosno okupljanje navijača NK Dinamo Zagreb.

Foto: Ilustracija

     U subotu je u jednom ugostiteljskom objektu u Bjelovaru održana tzv. „Plava noć“, odnosno okupljanje navijača NK Dinamo iz Zagreba. Već oko 23.30 sati 34-godišnji sudionik okupljanja počeo je vikati i tjelesno napadati druge goste, ali je priveden u policiju i utvrđeno je da ima 2,87 promila alkohola u izdahu.

     Nedugo nakon toga, oko 00.55 sati na isti način počeo se ponašati i 22-godišnjak, koji je staklenom bocom po glavi udario zaštitara. I on je priveden u prostorije policije, gdje mu je utvrđena alkoholiziranost od 2,55 promila.

     Po odlasku s okupljanja, petorica sudionika u dobi od 16 do 21 godine na ulici ispred ugostiteljskog objekta u Ulici A. Mihanovića fizički su napala 23-godišnjeg i 19-godišnjeg prolaznika. Stariji prolaznik lakše je ozlijeđen, a petorica nasilnika privedena su u PP Bjelovar. Tu je utvrđeno da su četvorica pod utjecajem alkohola između 0,98 i 1,77 promila, dok najmlađi nije bio alkoholiziran. Po njega je došla majka i odvela ga kući, dok su ova četvorica s već ranije privedenom dvojicom zadržana u policiji do otrježnjenja.



Stranica