U prometnim nesrećama stradala dvojica dječaka

Slika PU_BB/slike vijesti/Prometna nesreća pješak.jpg

Jučer oko 10 sati Ulicom Matije Gupca u Garešnici kretala se 46-godišnja vozačica u Opelu Corsa bjelovarskih registracija.

Foto: Ilustracija

     Jučer oko 10 sati Ulicom Matije Gupca u Garešnici kretala se 46-godišnja vozačica u Opelu Corsa bjelovarskih registracija. Naišavši na 7-godišnjeg dječaka koji je pretrčavao kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza, zbog neprilagođene brzine kretanja nije mogla zaustaviti vozilo, nego je udarila u dijete. U prometnoj nesreći 7-godišnjak je lakše ozlijeđen i nakon pružene liječničke pomoći u garešničkom Domu zdravlja pušten je kući. Vozačica nije bila pod utjecajem alkohola, ali su joj radi dodatne analize izuzeti krv i urin. Protiv nje slijedi optužni prijedlog.

     Sinoć oko 19.30 sati nepoznati vozač kretao se kroz Prgomelje, grad Bjelovar, prema Gudovcu, upravljajući vozilom neutvrđene marke i registracijske oznake. U trenutku kad je obilazio 11-godišnjaka koji se uz lijevi rub kolnika propisno kretao prema njemu, vanjskim desnim bočnim ogledalom udario ga je u desnu ruku. Nepoznati vozač nakon toga se bez zaustavljanja odvezao s mjesta događaja, a dječak je lakše ozlijeđen i liječnička pomoć pružena mu je u bjelovarskoj bolnici. Policija traga za nepoznatim vozačem i vozilom.



Stranica