Dvije prometne nesreće na Trgu S. Vraza u Bjelovaru

Slika PU_BB/slike vijesti/Prometna u Doljanima.jpg

Trgom S. Vraza u Bjelovaru prema Ulici Matice hrvatske jučer se oko 7.15 sati kretao 42-godišnji vozač u teretnom vozilu VW Transporter bjelovarskih registracija.

Foto: Ilustracija

     Trgom S. Vraza u Bjelovaru prema Ulici Matice hrvatske jučer se oko 7.15 sati kretao 42-godišnji vozač u teretnom vozilu VW Transporter bjelovarskih registracija. Dolaskom do raskrižja sa spomenutom ulicom krivo se prestrojio u traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera. Zbog toga je 30-godišnji vozač Fiata Bravo bjelovarskih registracija koji je nailazio iz suprotnog smjera morao naglo zakočiti kako bi izbjegao sudar s VW Transporterom. Istodobno je u stražnji dio Fiata Bravo zbog nedržanja potrebnog razmaka udario Fiat Punto bjelovarskih registracija u kojem se 48-godišnji vozač kretao iza njega. U prometnoj nesreći nitko nije ozlijeđen, a niti jedan od trojice vozača nije bio alkoholiziran. Slijedi optužni prijedlog protiv 42-godišnjeg vozača VW Transportera i 48-godišnjeg vozača Fiata Punto.

     Jučer oko 11 sati Ulicom Matice hrvatske u Bjelovaru prema semaforiziranom raskrižju s Trgom S. Vraza kretao se 57-godišnji vozač u teretnom vozilu Fiat Doblo bjelovarskih registracija. Dolaskom do raskrižja nije se zaustavio na znak crvenog svjetla na semaforu, nego je nastavio kretanje i pritom udario u Daihatsu Charade bjelovarskih registracija, kojim je 68-godišnji vozač s Trga S. Vraza propisno skretao u Ulicu Matice hrvatske. Vozači su alkotestirani, a 0,04 promila alkohola u izdahu izmjerena su kod vozača Daihatsua Charade. Slijedi optužni prijedlog protiv 57-godišnjeg vozača Fiata Doblo.



Stranica