ŽIVIM ŽIVOT BEZ NASILJA

Slika PU_BB/slike vijesti/ŽŽBN1.jpg

Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

     Aktivnosti preventivnog projekta „Živim život bez nasilja“ privedene su kraju, pa je tim povodom u ponedjeljak, 22. ovog mjeseca, u PU bjelovarsko-bilogorskoj održana tiskovna konferencija. Osim predstavnika PU bjelovarsko-bilogorske konferenciji su nazočili predstavnici Centra za socijalnu skrb Bjelovar, Obiteljskog centra Bjelovarsko-bilogorske županije i Udruge za zaštitu žrtava obiteljskog nasilja Bjelovar, te Darko Kralj, paraolimpijski pobjednik i svjetski prvak u bacanju kugle.

     Medijima su prezentirani ciljevi akcije i aktivnosti poduzete za ostvarivanje tih ciljeva, te postignuti rezultati. Istaknuta je i pojašnjena uloga svih institucija i udruga uključenih u realizaciju projekta, a konferencija je zaključena pozivom na središnju i ujedno završnu priredbu sportsko-zabavnog karaktera.

     Priredba će se održati u srijedu, 24. studenoga ove godine s početkom u 17 sati, u sportskoj dvorani Turističko-ugostiteljske i prehrambene škole u Bjelovaru. Na priredbi će biti proglašeni pobjednici likovnog natječaja na temu „Živim život bez nasilja“ održanog u osnovnim školama na području naše Županije. U zabavnom dijelu programa nastupit će članovi plesnog kluba H-8 i  mladi pjevač Vedran Jagodić & Hot Stuff. Sportski dio ispunit će revijalna odbojkaška utakmica Ženskog odbojkaškog kluba Bjelovar i udruge mladih Sreganeet protiv osoba iz javnog i političkog života grada Bjelovara.  

     Pokrovitelj priredbe je Županija bjelovarsko-bilogorska, a mi  pozivamo sve građane da svojim dolaskom poprate ovo događanje i tako podrže akciju „Živim život bez nasilja“.



Stranica