Krađe s manjom materijalnom štetom

U nedjelju, 14. ovog mjeseca između 1 i 3 sata, u ugostiteljskom objektu u Ulici K. Frankopana u Bjelovaru 20-godišnjaku je ukraden mobitel.

 

     U nedjelju, 14. ovog mjeseca između 1 i 3 sata, u ugostiteljskom objektu u Ulici K. Frankopana u Bjelovaru 20-godišnjaku je ukraden mobitel. Vrijednost mobitela cijeni oko 300 kuna, a krađu je policiji prijavio jučer.

     Između ponedjeljka i srijede netko je iz neograđenog dvorišta 42-godišnjeg vlasnika u Velikom Trojstvu odnio dva kabla za pokretanje motora. Kablovi su duljine oko metar i imaju pripadajuće spojnice, a vlasnik štetu cijeni oko 200 kuna.

     Jučer je u jednom bjelovarskom domu za starije i nemoćne osobe 74-godišnjem štićeniku ukraden novac. Radi se o 200 kuna, koje je 74-godišnjak držao u ladici stola u svojoj sobi.

     Iz nezaključane garaže u Vukovarskoj ulici u Garešnici jučer je oko 15.30 sati netko odnio plastični kovčeg za alat, vlasništvo 38-godišnjaka. U kovčegu je bio baterijski odvijač s baterijama i punjačem, čiju vrijednost oštećeni procjenjuje oko 600 kuna.

     Nepoznati počinitelj jučer je nešto poslije 19.30 sati došao u dvorište kuće u Ulici B. Radića u Velikoj Barni, grad Grubišno Polje, gdje je bio parkiran Peugeot 205 daruvarskih registracija. S vozila 47-godišnjeg vlasnika potom je skinuo i odnio registarske pločice u vrijednosti dvjestotinjak kuna.



Stranica