Riješene provale u vikendice i dvije krađe

Slika PU_BB/uhicenik01.jpg

Policijski službenici čazmanske policijske postaje riješili su provale u tri vikendice na području Babinca, općina Ivanska.

Foto: Ilustracija

     Policijski službenici čazmanske policijske postaje riješili su provale u tri vikendice na području Babinca, općina Ivanska. Utvrdili su da je između 28. listopada i 3. studenoga u vikendice 66-godišnjeg, 60-godišnjeg i 59-godišnjeg vlasnika provalio 30-godišnji počinitelj, ali iz njih ništa nije uzeo.

     Bjelovarska policija riješila je krađu 30 prostornih metara graba i bukve iz šume u Višnjevcu, općina Veliko Trojstvo, koju je od Hrvatskih šuma zakupio 24-godišnjak. Utvrđeno je da je između 25. svibnja i 24. lipnja ove godine posječeno i izrađeno drvo ukupne vrijednosti oko 6 500 kuna odvezao 60-godišnji počinitelj.

     Policijski službenici PP Garešnica pronašli su počinitelje koji su 26. listopada ove godine s parkirališta u Kolodvorskoj ulici u Garešnici ukrali bicikl 40-godišnjeg vlasnika. Radi se o dvojici 16-godišnjaka i dvojici 14-godišnjaka, od kojih je bicikl vrijedan oko tri tisuće kuna oduzet i vraćen vlasniku.



Stranica