Policija pronašla nesavjesne vozače

Slika PU_BB/slike vijesti/palica_stop_policija.jpg

U subotu oko 2.15 sati Ulicom P. Svačića u Garešnici kretao se 19-godišnji vozač u automobilu Eagle Talon Est bjelovarskih registracija.

Foto: Ilustracija

     U subotu oko 2.15 sati Ulicom P. Svačića u Garešnici kretao se 19-godišnji vozač u automobilu Eagle Talon Est bjelovarskih registracija. Dolaskom u blizinu semaforiziranog raskrižja s Kolodvorskom i Graničarskom ulicom  zbog neprilagođene brzine kretanja sletio je s kolnika. Pritom je prednjim dijelom vozila udario u semafor, tako da je na njemu nastupila šteta oko 10 tisuća kuna. Nakon prometne nesreće odvezao se s mjesta događaja, ali ga je policija pronašla petnaestak minuta kasnije. Bio je pod utjecajem alkohola od 1,47 promila i nakon liječničkog pregleda zadržan je u policiji do otrježnjenja. Protiv 19-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

     Šetalištem dr. Ivše Lebovića u Bjelovaru u nedjelju oko 2 sata kretao se 20-godišnji vozač u BMW-u 316 bjelovarskih registracija. Dolaskom do raskrižja na Trgu hrvatskih branitelja, zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio na obilježeni parkirni prostor uz rub kolnika. Tu je udario u Toyotu Corola bjelovarskih registracija koju je propisno parkirao njezin 46-godišnji vlasnik i na vozilu prouzrokovao štetu od nekoliko tisuća kuna. Iako je pobjegao s mjesta događaja, policija ga je pronašla istoga dana oko 16.40 sati. Zbog proteka vremena 20-godišnjak nije alkotestiran, ali protiv njega slijedi optužni prijedlog.



Stranica