Pijani prijetili i remetili javni red i mir

Slika PU_BB/uhicenik01.jpg

U nedjelju, 31. listopada ove godine oko 18.55 sati u ugostiteljskom objektu u Garešnici, 34-godišnjak i 21-godišnjak najprije su se verbalno, a zatim i fizički sukobili s 22-godišnjakom i 19-godišnjakom.

Foto: Ilustracija

     U nedjelju, 31. listopada ove godine oko 18.55 sati u ugostiteljskom objektu u Garešnici, 34-godišnjak i 21-godišnjak najprije su se verbalno, a zatim i fizički sukobili s 22-godišnjakom i 19-godišnjakom. U fizičkom sukobu nitko nije ozlijeđen, ali je 22-godišnjak zaprijetio 34-godišnjaku da će ga ubiti. Alkotestiranjem je 22-godišnjaku utvrđena alkoholiziranost od 1,68 promila, a 19-godišnjaku od 0,78 promila, pa su zadržani u policiji do otrježnjenja. Protiv svih sudionika prekršaja slijedi optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, a zbog kaznenog djela prijetnje 34-godišnjak može u roku 90 dana podnijeti prijedlog za pokretanje kaznenog postupka protiv 22-godišnjaka.

     Jučer oko 13 sati u ugostiteljski objekat u Lasovcu, općina Šandrovac, ušao je vidno alkoholizirani 31-godišnjak i počeo razbijati inventar. Nakon što je razbio više šalica za kavu i čaša te prevrnuo dva stola, zaprijetio je 26-godišnjoj konobarici da će je ubiti. Izmjereno mu je 2,0 promila alkohola u izdahu, pa je do otrježnjenja zadržan u policiji. Zbog narušavanja javnog reda i mira protiv 31-godišnjaka slijedi optužni prijedlog, a zbog kaznenog djela prijetnje konobarica može u roku 90 dana protiv njega podnijeti prijedlog za pokretanje kaznenog postupka.



Stranica