U prometnim nesrećama dvoje lakše ozlijeđenih

 Ulicom Lj. Gaja u Daruvaru prema Ulici J. Jelačića jučer se oko 7.50 sati kretao 46-godišnji vozač u svojem Citroenu C3 daruvarskih registracija.

     Ulicom Lj. Gaja u Daruvaru prema Ulici J. Jelačića jučer se oko 7.50 sati kretao 46-godišnji vozač u svojem Citroenu C3 daruvarskih registracija. Dolaskom na semaforizirano raskrižje s Ulicom J. Jelačića, gdje je bilo uključeno zeleno svjetlo, skrenuo je ulijevo. Međutim, pritom je oduzeo prednost prolaska i udario u Citroen ZX daruvarskih registracija, kojim se 38-godišnja vozačica kretala iz suprotnog smjera. Vozači nisu bili alkoholizirani, a u sudaru je lakše ozlijeđen 70-godišnji putnik u Citroenu ZX.

     Jučer oko 15.30 sati Ulicom M. Krleže u Bjelovaru prema raskrižju s Križevačkom cestom u Renaultu Clio bjelovarskih registracija kretao se 43-godišnji vozač. Dolaskom do raskrižja nije se zaustavio unatoč prometnom znaku obveznog zaustavljanja, nego je neoprezno skrenuo ulijevo prema centru grada. Pritom je u desnu stranu njegovog vozila udario Peugeot 106 zagrebačkih registracija, kojim se Križevačkom cestom također prema centru grada kretala 52-godišnja vozačica. Vozači nisu bili alkoholizirani, a u sudaru je 52-godišnjakinja lakše ozlijeđena.



Stranica