Prijetio i remetio javni red i mir

Slika PU_BB/slike vijesti/palica_stop_policija.jpg

Jučer je između 10.30 i 13 sati na dvorištu obiteljske kuće u Komuševcu, grad Čazma, a potom i na ulici ispred nje, 52-godišnjak s područja susjedne županije vikao i vrijeđao 50-godišnju poznanicu.

    Foto: Ilustracija

     Jučer je između 10.30 i 13 sati na dvorištu obiteljske kuće u Komuševcu, grad Čazma, a potom i na ulici ispred nje, 52-godišnjak s područja susjedne županije vikao i vrijeđao 50-godišnju poznanicu. Nakon što joj je zaprijetio da će je ubiti, sjeo je u vozilo i odvezao se prema Gornjem Dragancu, grad Čazma. Došavši oko 13.05 sati do dijela ceste gdje su zaposlenici Elektre izvodili radove, pa je promet bio usporen, zaustavio je vozilo na kolniku i izišao iz njega. Tu je prišao vozilu koje je također bilo zaustavljeno, a kojim se iz suprotnog smjera kretao 48-godišnjak, te je i na njega počeo vikati i vrijeđati ga.  Kad je ovaj uzeo mobitel kako bi pozvao policiju, nogom ga je udario u ruku i izbio mu mobitel, a potom se odvezao u neutvrđenom smjeru.

     Zbog narušavanja javnog reda i mira protiv 52-godišnjaka slijedi podnošenje optužnih prijedloga, a 50-godišnjakinja je upoznata da zbog prijetnje može u roku 90 dana protiv njega podnijeti prijedlog za pokretanje kaznenog postupka.



Stranica