Pijani remetili javni red i mir

Slika PU_BB/slike vijesti/alkotest01.jpg

U ugostiteljskom objektu u Ulici Banovine Hrvatske u Bjelovaru vidno alkoholizirani 26-godišnjak u petak je oko 21.40 sati bez ikakvog povoda vikao na druge goste.

Foto: Ilustracija

     U ugostiteljskom objektu u Ulici Banovine Hrvatske u Bjelovaru vidno alkoholizirani 26-godišnjak u petak je oko 21.40 sati bez ikakvog povoda vikao na druge goste. Priveden je u policiju, gdje mu je alkotestiranjem utvrđena alkoholiziranost od 2,11 promila. Nakon liječničkog pregleda zadržan je na Odjelu psihijatrije bjelovarske bolnice.

     U subotu oko 2.45 sati u ugostiteljskom objektu u Grabovnici, grad Čazma, 28-godišnjak je najprije verbalno, a zatim i fizički napao 24-godišnjeg poznanika, koji ga je u sukobu lakše ozlijedio. Alkotestiranjem je mlađem izmjereno 1,29 promila, a starijem 3,09 promila alkohola u izdahu. Nakon liječničkog pregleda 28-godišnjak je zadržan u policiji do otrježnjenja, jer je postojala opasnost da će nastaviti s prekršajem. Zbog sukoba na javnom mjestu protiv obojice slijedi optužni prijedlog, koji će biti podnesen i protiv 25-godišnje konobarice zbog prodaje alkoholnog pića vidno alkoholiziranim osobama.

     Istoga dana oko 05.10 sati u hodniku stambene zgrade u Velikim Sredicama, grad Bjelovar, 45-godišnjak je vikao i lupao po vratima stana 53-godišnjeg vlasnika. Izmjereno mu je 2.21 promila alkohola u izdahu, pa je zbog opasnosti od daljeg činjenja prekršaja nakon liječničkog pregleda zadržan u policiji do otrježnjenja.

     U ugostiteljskom objektu u Ulici K. Frankopana u Bjelovaru vidno alkoholizirani 19-godišnjak u subotu je oko 23.35 sati prevrnuo stol te razbio nekoliko boca i čaša. Alkotestiranjem mu je utvrđena alkoholiziranost od 2,26 promila  

     Nakon nešto više od pola sata na parkiralištu istog ugostiteljskog objekta vikanjem je javni red i mir narušavao 40-godišnjak. Njemu je izmjereno 3,37 promila alkohola u izdahu, a zbog opasnosti da će i dalje narušavati javni red i mir, nakon liječničkog pregleda do otrježnjenja je zadržan u policiji.   

     Protiv svih počinitelja prekršaja slijedi podnošenje optužnih prijedloga.



Stranica