U teškoj prometnoj nesreći u Ćurlovcu poginula 27-godišnja vozačica Punta

Slika PU_BB/slike vijesti/Prometna nesreća u Ćurlovcu.jpg

Danas oko 11,20 sati Andreja Š. (1983.) iz Bjelovara upravljala je Fiat Puntom bjelovarskih registracijskih oznaka krećući se DC 43 kroz mjesto Ćurlovac u pravcu Đurđevca, te najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju kolnika (izlaz iz lijevog zavoja, kolnik sklizav uslijed kiše koja je padala), izgubila je nadzor nad automobilom, desnim kotačima vozila zahvatila desnu zemljanu bankinu, vratila se na kolnik nekontrolirano se krećući i tada dolazi do zanošenja vozila tako da je desnim bočnim krajem svoga vozila udarila u prednji kraj osobnog automobila Daewoo Racer gospićkih registracijskih oznaka sa kojim je upravljao iz suprotnog smjera P.K. (1958.) iz Plitvičkih Jezera.

Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

    Danas oko 11,20 sati  Andreja Š. (1983.) iz Bjelovara upravljala je  Fiat Puntom  bjelovarskih registracijskih oznaka  krećući  se DC 43 kroz mjesto Ćurlovac u pravcu Đurđevca, te najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju kolnika (izlaz iz lijevog zavoja, kolnik sklizav uslijed kiše koja je padala), izgubila je nadzor nad automobilom, desnim kotačima vozila zahvatila desnu zemljanu bankinu, vratila se na kolnik nekontrolirano se krećući i tada dolazi do zanošenja vozila tako  da je desnim bočnim krajem svoga vozila udarila u prednji kraj osobnog automobila Daewoo Racer gospićkih registracijskih oznaka sa kojim je upravljao iz suprotnog smjera  P.K. (1958.) iz Plitvičkih Jezera.

    Uslijed teških ozljeda koje je zadobila u ovoj prometnoj nesreći  vozačica Punta  Andreja Š.  je u  17,00 sati preminula u Općoj bolnici Bjelovar,  dok su putnici iz Daewooa  Ivo G. (1936.) i Ana G. (1942.) zadobili teške tjelesne ozljede,  a lakše su ozlijeđeni vozač i  putnica iz istog vozila Sanja G. (1981.).  Svim ozlijeđenima   liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Bjelovar.

   Slijedi daljnji rad na utvrđivanju svih  okolnosti ove prometne nesreće. Zbog obavljanja očevida promet je na tom djelu DC 43 bio zatvoren do 12,30  te se odvijao obilazno.                                                        

    Ovo je šesnaesta poginula osoba u prometnim nesrećama na području PU bjelovarsko- bilogorske tijekom ove godine.



Stranica