Zbog toga što ga je istuko, zapalio mu auto

Slika PU_BB/slike vijesti/nasilnik_udara_sakom.jpg

U subotu 09.listopada oko 04.00 sati u Daruvaru, na Trgu Presvetog Trojstva u noćnom klubu, 29-godišnji M.N. iz Daruvara je bez povoda udarajući šakama napao D.S. (1988.) nakon čega ga je izgurao iz kluba te napolju nastavio tući rukama i nogama.

 Foto: Ilustracija

        U subotu 09.listopada oko 04.00 sati u Daruvaru, na Trgu Presvetog Trojstva u noćnom klubu, 29-godišnji M.N. iz Daruvara je bez  povoda udarajući šakama napao D.S. (1988.) nakon čega ga je izgurao iz kluba te napolju nastavio tući rukama i nogama. Kad je ovaj pao na pod još ga je nekoliko puta udario nogama da bi potom napadnutom prišla 17-godišnjakinja kako bi provjerila kako mu je, da  bi potom napadač tjelesno napao i nju na način da ju uhvatio za kosu i glavom joj udarao u tlo, a nakon toga nogama udarao po tijelu. Napadnute osobe su tom prilikom zadobile lakše ozljede.

      Nakon sat vremena od tog događaja D.S. je iz revolta, ispred navedenog kluba sa benzinom polio VW Golf kojeg je koristio M.N. te ga zapalio. Nakon što je to zamijetio M.N. je sa automobila otkinuo branik, potrčao za D.S. te ga udario sa istim. Daljnje narušavanje javnog reda i mira spriječila je policijska ophodnja, a požar su ugasili daruvarski vatrogasci.  Obojica počinitelja su uhićeni te je utvrđeno da su bili pod utjecajem alkohola  i to M.N. 1,04 g/kg, a D.S. 2,43 g/kg te im je nakon liječničkog pregleda određeno zadržavanje do privođenja sucu za prekršaje uz optužne prijedloge.  

    U 10.10 sati D.S.je zatražio je  liječničku  pomoć  te  je  nakon  pregleda  u DZ Daruvar upućen u Opću bolnicu u Pakracu  radi daljnje medicinske obrade, dok je M.N. priveden sucu za prekršaje koji mu je odredio zadržavanje u Zatvoru Bjelovar u trajanju od 3 dana.   

       Danas je u Policijskoj postaji Daruvar vlasnik zapaljenog VW Golfa (otac od M.N.) podnio kaznenu prijavu protiv D.S. zbog   kaznenog djela „uništenje i oštećenje tuđe stvari“.

                                        



Stranica