38-godišnjak se utopio u ribnjaku pored Garešničkog Brestovca

Slika PU_BB/slike vijesti/policija05.jpg

Danas oko 07.30 zaprimljena je dojava da je u ribnjaku nedaleko mjesta Garešnički Brestovac pronađeno tijelo nepoznate osobe kako pluta s licem u vodi.

Foto: Ilustracija 

           Danas oko 07.30 zaprimljena je dojava  da je u ribnjaku nedaleko mjesta Garešnički Brestovac pronađeno tijelo nepoznate  osobe kako pluta s licem u vodi.               

          Očevidom  na mjestu događaja te na osnovu prikupljenih saznanja utvrđeno je da je danas oko 03.00 sati  došlo  do utapanja  Tihomira B. /1972./ iz Garešničkog Brestovca, u ribnjaku vlasništvo Ribolovne udruge "Šaran" iz Garešničkog Brestovca,  na način da je navedeni najvjerojatnije pod utjecajem alkohola hodao  blizu ruba nasipa ribnjaka broj  2 te je u jednom trenutku izgubio  ravnotežu i pao u ribnjak gdje se utopio.

          Tijelo preminuloga pregledao je dežurni liječnik DZ Garešnica  koji je izjavio da nema vidljivih tjelesnih ozljeda  koje bi ukazivali na nasilnu smrt. O događaju je izvještena  dežurna istražna sutkinja Županijskog suda u Bjelovaru koja je zakazala obdukciju tijela za 04.listopad 2010. godine na Odjelu  patologije  OB Bjelovar, a o događaju slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica