Dva puta sletio s kolnika i teško se ozlijedio

Sinoć oko 20 sati Moslavačkom ulicom u Garešnici kretao se 50-godišnjak u automobilu Hyundai Santa Fe kutinskih registracija.

 

     Sinoć oko 20 sati Moslavačkom ulicom u Garešnici kretao se 50-godišnjak u automobilu Hyundai Santa Fe kutinskih registracija. Dolaskom do skretanja prema gradskoj tržnici, zbog neprilagođene je brzine izgubio nadzor nad vozilom, koje je sletjelo na zelenu površinu te udarilo i srušilo prometni znak obaveznog zaustavljanja.
     Nakon prometne nesreće 50-godišnjak je nastavio vožnju i krenuo iz Garešnice prema Kutini. Dolaskom oko 20.20 sati u mjesto Kapelica, grad Garešnica, u blagom lijevom zavoju zbog neprilagođene je brzine ponovno izgubio nadzor nad vozilom, tako da je sletjelo u puti jarak. Međutim, tu se nastavilo kretati nogostupom, pa je najprije udarilo u dvorišnu žičanu ogradu, a zatim i u zid obližnje obiteljske kuće.
     Vozač je pritom teško ozlijeđen (prijelom rebara i nagnječenje glave) i pružena mu je pomoć u bjelovarskoj bolnici, a na vozilu je nastupila šteta u iznosu više desetaka tisuća kuna. Alkotestiranje te izuzimanje uzoraka krvi i urina vozač je odbio. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja u prometu.

 


Stranica